0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: VN0A5KS6BKA
Farba: čierne / Black

Vans Ultrarange Exo Hi Black Gore-Tex

-49% 160 

82 

Vypredaný

Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Ste stvorení pre The Elements™. Toto sú vaše Vans.

Od zrodu jazdy na vlnách sa surferi zaoberajú úpravami svojho vybavenia, aby lepšie zodpovedali požiadavkám ich prostredia. Správna doska na vlnu. Rôzne vosky na základe teploty vody. Hrubé neoprénové obleky na izoláciu pred chladom. Vozidlá s pohonom všetkých štyroch kolies prispôsobené na kempovanie a držanie dosiek. Zoznam pokračuje.

UltraRange EXO Hi GORE-TEX MTE-2 je pokračovaním tohto účelového myslenia založeného na dobrodružstve. Nielen, že je táto topánka upravená tak, aby obstála na ceste, ale udrží vás v pohodlí aj v tých najnepríjemnejších situáciách – koniec koncov, skvelý surf nemusí vždy znamenať skvelé počasie. Táto topánka, vybavená podošvou UltraRange EXO s gumou All-Trac™ do každého počasia, nepremokavou membránou GORE-TEX Invisible Fit, zónovým izolačným balíkom PrimaLoft® a medzipodrážkou UltraCush™ EVA, je pripravená postaviť sa do dažďa a vyvádzať. cez blato a brodiť sa snehom. . . aby nič nestálo medzi vami a vašou ďalšou skvelou reláciou. Je vyrobená z vodoodpudivého semišového, textilného a syntetického zvršku.

• TRAKCIA - Podošva UltraRange EXO obsahuje našu novú gumovú zmes All-Trac™ za chladného počasia, flexibilnú, skutočnú priľnavosť za každého počasia, ktorá výrazne pomáha pri celkovej trakcii na všetkých druhoch povrchov.
• TERMOREGULÁCIA – Zónový izolačný balík Primaloft® na špičke, jazyku a golieri zachytáva teplo, aby vás udržal v teple bez zadržiavania vody.
• RIADENIE VLHKOSTI - Neviditeľná nepremokavá membrána GORE-TEX, odolný zvršok s vodoodpudivou úpravou a vystužený jazyk udržujú priedušnosť a zároveň chránia pred snehom a dažďom.
• KOMFORT A VÝKON - EVA tvarovaná vložka s jednou hustotou a medzipodrážka UltraCush EVA ponúkajú zvýšený komfort a zníženú hmotnosť.

Zloženie: koža, textil, syntetická guma
Štýl: VN0A5KS6BKA

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS