0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: H44260-540
Farba: oranžové / Orange

Hanwag Anvik GTX

-22% 240 

187 

Vypredaný

2 farebné varianty
Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Ostrý, mrazivý vzduch, snehom pokryté stromy - čo môže byť krajšie ako zimná prechádzka v lese. Anvik GTX je dokonalým spoločníkom. A so zvrškom z jemnej nubukovej kože a jemnou patinou tiež rozrezáva jemnú postavu po meste. S optimalizovanou tepelnou izoláciou, ktorá udrží vaše prsty na nohách v teple. Dierkovaná ohybová zóna a príjemne sa ohýbajúci horný dizajn spolupracujú s odpruženou konštrukciou podrážky a StraightFit Last, ktorá má navyše priestor pri špici, aby bola pohodlná a všestranná. Vysoko priľnavý dezén Michelin® V-Rough pod nohami poskytuje dobrú trakciu aj v zľadovatenom snehovom snehu alebo na zamrznutých koreňoch - rovnako ako dobrá vysoko výkonná zimná pneumatika.

Vysoko kvalitná nubuková koža s jemnou patinou
naťahovanie StraightFit Last: Viac priestoru a umožňuje palec nohy zaujať rovnú pozíciu pre lepšiu izoláciu v prstovej časti
Obzvlášť pohodlná a tlmiaca konštrukcia podrážky z PU a gumy
Ideálna trakcia v zime prostredníctvom profilu podrážky MICHELIN® V-ROUGH založeného na legendárnej pneumatike MICHELIN ALPIN 5
Ohybná vložka z perforovanej kože v zadnej hornej časti pre väčšiu flexibilitu a väčšie pohodlie pri chôdzi
Hanwag sú prémiové turistické topánky Made in Germany. Všetko ručná výroba je situovaná v Nemecku. Nakoľko je Hanwag značka turistickej obuvi v Shooos.sk predávame len prémiové kúsky a špeciálne edície. Je to napr. Hanwag Bergler, Hanwag Kofel, Anvik, či Hanwag Stuiben.

Na obuvi Hanwag je použitá prémiová koža z najkvalitnejších garbiarní. Dvojité prešitie je ozaj dvojité a nie naznačené, ako na niektorých lacnejších topánkach (o. i. aj Timberlandoch). S kvalitou budete spokojní a sami sme vyskúšali, že napriek pomerne masívnemu vzhľadu sa topánky nosia ako papúčky (zrejme aj kvôli mäkkej hladenej koži zvnútra). Za kvalitu sa však platí a Hanwagy sú v pomerne vysokých cenách.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS