0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: H8D4N-9090
Farba: čierne / Black

Asics Gel-Lyte NS

-30% 120 

84 

Vypredaný

Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Originálne tenisky ASICS Tiger GEL-LYTE NS, známe pre svoj jedinečný dizajn blokovania farieb a reflexné panely na prednej časti chodidiel pre lepšiu viditeľnosť, si urobili skutočné meno, keď boli pôvodne uvedené na trh v 80. rokoch. Ikonický model sa vracia o viac ako tridsať rokov neskôr s množstvom aktualizácií a vylepšení. Teraz s bezšvovým zvrškom bez šitia pre hladký vzhľad a maximálny komfort je tento model pripravený stať sa rovnako legendárnym ako jeho predchodca.

Medzi ďalšie pozoruhodné vlastnosti patrí samostatná GEL jednotka na päte, povrchová úprava zo syntetickej tkaniny Nyla-sheen, vystuženie DURASKIN, systém stability proti krúteniu, medzipodošva s tromi hustotami, podošva z fúkanej gumy a gumená päta. Táto tvorba so stredným až vysokým počtom najazdených kilometrov je míle pred ostatnými. Pridajte si ho do svojej zbierky ešte dnes.

Solitárna pätová GEL jednotka
Povrchová úprava syntetickej tkaniny s nylonovým leskom
DURASKIN výstuž
Stabilizačný systém proti krúteniu
Medzipodrážka s tromi hustotami
Podrážka z fúkanej gumy
Bezšvový zvršok bez šitia
Gumová zátka na päte
Firmu Asics založil v roku 1949 Onitsuka Kihachiro. Pôvodne išlo o "mladšiu sestru" Onitsuka Tiger. Dnes je však vďaka výborným športovým a lifestale modelom jedna z najdôležitejších obuvníckych firiem na svete.

Najobľúbenejšie sú modely Asics Gel Lyte, Asics Gel Saga, Asics Aaron alebo Gel Kayano Trainer. Z týchto si vyberiete aj v Shooos.sk. Z Asics nedisponujeme v Shooos outdoor alebo bežeckými teniskami. Zato u nás však nájdete dobrý výber lifestyle a fashion Asics.

Názov Asics pochádza z latinskej frázy "Anima Sana In Corpore Sano". Ide o citát rímskeho satirika Iuvenalia a znamená. "V zdravom tele zdravý duch"

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5

Recenzie od zákazníkov

5/5
Anonym
30.1.2019
 
© SHOOOS