0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: H8H2L-9696
Farba: šedé / Grey

Asics Gel Lyte

-30% 110 

77 

Vypredaný

Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
ASICS, skratka odvodená z latinskej frázy, Anima Sana In Corpore Sano – zdravá myseľ v zdravom tele. Zostať verný filozofii, na základe ktorej bol založený, každá inovácia ASICS, každý koncept, každý nápad je určený na vytvorenie toho najlepšieho produktu. Naším poslaním je stať sa značkou číslo jedna pre športových nadšencov. Aby sme to dosiahli, zaväzujeme sa pokračovať vo výrobe najlepšieho produktu; snažíme sa stavať na našom technologickom pokroku a posúvame hranice toho, čo sa môžeme naučiť od tela a jeho potrieb v atletickom vybavení. Zaväzujeme sa priniesť harmóniu do tela a duše.
Firmu Asics založil v roku 1949 Onitsuka Kihachiro. Pôvodne išlo o "mladšiu sestru" Onitsuka Tiger. Dnes je však vďaka výborným športovým a lifestale modelom jedna z najdôležitejších obuvníckych firiem na svete.

Najobľúbenejšie sú modely Asics Gel Lyte, Asics Gel Saga, Asics Aaron alebo Gel Kayano Trainer. Z týchto si vyberiete aj v Shooos.sk. Z Asics nedisponujeme v Shooos outdoor alebo bežeckými teniskami. Zato u nás však nájdete dobrý výber lifestyle a fashion Asics.

Názov Asics pochádza z latinskej frázy "Anima Sana In Corpore Sano". Ide o citát rímskeho satirika Iuvenalia a znamená. "V zdravom tele zdravý duch"

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5

Recenzie od zákazníkov

5/5
Anonym
30.7.2019
 
5/5
Anonym
29.7.2019
 
© SHOOOS