0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: HY7J1-9090
Farba: čierne / Black

Asics Gel Lyte V NS GTX

-30% 140 

98 

Vypredaný

Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Ak potrebujete kombináciu štýlu a pohodlia, nehľadajte nič iné ako topánky GEL-LYTE® V NS. Tieto tenisky, ktoré boli prvýkrát uvedené na trh v roku 1993, nadobudli elegantnú siluetu s nízkym vrchom a ľahkým pocitom, ktorý je bezkonkurenčný, pokiaľ ide o vaše športové potreby. Táto streetwearová klasika využíva našu slávnu technológiu GEL® odpruženie; Inovatívna technológia účinne tlmí nárazy a chráni chodidlá pred silnými nárazmi. Nepremokavý, priedušný materiál GORE-TEX® udrží vaše nohy v suchu, zatiaľ čo strih podobný ponožkám poskytuje flexibilné roztiahnutie pri každom kroku a konštrukcia bez šitia zvyšuje pohodlie.
Firmu Asics založil v roku 1949 Onitsuka Kihachiro. Pôvodne išlo o "mladšiu sestru" Onitsuka Tiger. Dnes je však vďaka výborným športovým a lifestale modelom jedna z najdôležitejších obuvníckych firiem na svete.

Najobľúbenejšie sú modely Asics Gel Lyte, Asics Gel Saga, Asics Aaron alebo Gel Kayano Trainer. Z týchto si vyberiete aj v Shooos.sk. Z Asics nedisponujeme v Shooos outdoor alebo bežeckými teniskami. Zato u nás však nájdete dobrý výber lifestyle a fashion Asics.

Názov Asics pochádza z latinskej frázy "Anima Sana In Corpore Sano". Ide o citát rímskeho satirika Iuvenalia a znamená. "V zdravom tele zdravý duch"

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS