0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: 4123206-0133
Farba: čierne / Black

Havaianas Brasil Mix

-8% 25 

23 

Vypredaný

Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Brazílske originálne a autentické žabky obsahujú kontrastné farebné traky s brazílskou vlajkou a logom Havaianas.
Havaianas je značka flip flopov made in Brazília. Vlastne Havaianas tvoria jednu z tvárii Brazílie a šíria jej imidž do celého sveta. V Brazílii dostanete Havaiany kdekoľvek - na pláži, v meste, môžete si ich kúpiť aj v automate. Na Slovensku? Pôvodne sme mali Havaianas iba v Shooos, dnes je obchodov viacej. Chceme si však udržať top postavenie a preto sa snažíme ponúkať čo najviac modelov. Dnes ich nájdete v našom obchode skladom okolo stovky vo všetkých farbách.

Havaianas môžeme považovať za synonymum žabiek, alebo flip flopov. Prvý ich masovo vyrábal, zhodou okolností Škót, Robert Fraser od roku 1962. Pre svoju nízku cenu a jednoduchý dizajn sa stali masovým produktom, populárnym najmä u nižších sociálnych vrstiev. Od roku 1998 (Majstrovstvá sveta vo futbale vo Francúzsku) pridali na flip flopy malinkú vlajku Brazílie a vznikol najpopulárnejší model: Havaianas Brasil Logo

Dnes sú Havaiany najrozšírenejšie žabky na svete. Ročne sa vyrobí viac ako 150-miliónov párov a vidno ich na každej pláži a v surfovom prostredí. Preto sme sa ich rozhodli predávať aj v Shooos.

Nerozšírili sa a nezískali si obľubu zákazníkov iba tak náhodou. Žabky Havaianas vyrábajú z "tajnej" zmesi gumy, ktorá zabezpečuje ich dlhú trvácnosť. Oproti ostatným flip flopom na trhu sa nelámu, sú ľahké, neprešľapne sa päta a špičky prstov. Pri Havaianoch sa používaním iba stenčuje podošva, čo im však dáva vintage nádych a neuberá na kráse. A vedeli ste, že plávu na vode? Niektoré modely sú fosforujúce a teda ich nájdete aj počas temnej noci na pláži!

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5

Recenzie od zákazníkov

5/5
Anonym
2.7.2019
 
4/5
Anonym
1.7.2019
 
© SHOOOS