0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X
SKU: D4J2L-0501
Farba: žlté / Yellow

Onitsuka Tiger Mexico 66

90 

Vypredaný

Oficiálny predajca - iba originálne produkty
Vrátenie tovaru zadarmo.
Doručenie do 2 dní
SHOOOS@SHOOOS.SK
Telefón: +421 2 222 001 06
Topánka MEXICO 66 ™ čerpá inšpiráciu z niekoľkých klasických tréningových topánok vrátane obuvi LIMBER ™, ktorá bola jednou z prvých, ktorá sa mohla pochváliť pásmi Onitsuka Tiger Stripes a neskôr bola delegovaná do národného japonského tímu na hrách MEXICO v roku 1968. Tento vzhľad, prevzatý priamo zo 60. rokov, ale navrhnutý pre súčasnosť, dodáva obuvi MEXICO 66 ™ klasický tvar, štíhly štýl a ikonický dizajn. Je ideálny pre mestský život, prácu a hranie a je spojený s legendárnymi pruhmi Onitsuka Tiger Stripes.
Onitsuka Tiger je jedna z najstarších značiek obuvi v Japonsku. Tenisky založil Kihachiro Onitsuka. Dnes patria do portfólia firmy Asics (Pôvodne bola firma Asics mladšia "sestra" Onitsuka Tiger). Najpopulárnejšími modelmi sú Onitsuka Tiger Mexico 66, v ktorých sa predstavila Uma Thurmann v kultovej snímke Kill Bill. Tenisky sú pohodlné kvôli anatomickej klenbe nohy.

Model Mexico 66 získal svoj názov podľa olympiády v Mexico city. Predstavili sa v nich japonskí športovci na olympiáde v 68. Nepovedali by ste, ale z tohto modelu neskôr vznikla aj prvá teniska firmy NIKE - Nike Corsair. Firmu NIKE totiž založil pôvodný distrinútor Onitsuka Tiger na americkom kontinente.

Dnes majú modely Onitsuka Tiger retro imidž, ktorý pripomína pôvodné tenisky 60-tych rokov. Väčšinou sú kožené, výborne sadnú na nohy a fajn obopínajú nohu. Anatomicky tvarovaná vložka podopiera chodidlo a pokiaľ strávite v teniskách celý deň, ozaj sa cítite ako v papučkách.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnotenie
0/5
© SHOOOS