0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Vianočný darček? Obdarujte svojho partnera štýlovou obuvou.

29.10.2012 11:24

Keď si lámete hlavu a neviete aký vhodný darček sa hodí pre Vášho partnera, kúpte mu topánky. Radi by ste mu dali niečo, čo by ocenil, čo by mal rád. Z hobby má väčšinou každý všetko, čo potrebuje a neviete aká horúca novinka Vás v tom odvetví očakáva. Pri obuvi je to zásah do čierneho – na 90-percent sa trafíte. Pozrite si ponuku obchodu s obuvou - www.shooos.sk

Obuv každý aspoň raz a čas potrebuje novú. Väčšinou tiež viete, ako sú na tom partnerove topánky a akú obuv uprednostňuje a potrebuje. Problémom býva veľkosť. Ako sa opýtať, akú má nohu, aby nič nespozoroval? V prípade, že zdieľate spoločnú domácnosť nie je nič jednoduchšie. Pozriete si partnerove topánky napríklad v momente, keď ho pošlete vyniesť smeti. V prípade, že nemáte bezprostredný dosah na nohy svojich blízkych, musíte vymyslieť alternatívu, napríklad: „Nežiješ na veľkej nohe, aké veľké máš vlastne topánky a podobne?

Bezplatná výmena kuriérom v prípade, že nesadne veľkosť obuvi

Ak sa predsa netrafíte do veľkosti obuvi, alebo sa obuv Vášmu partnerovi páčiť nebude, môžete ju samozrejme bezplatne vrátiť, alebo vymeniť. Zo Shooos.sk posielame všetky topánky kuriérom.

Ak by ste sa netrafili najskôr nám napíšte (shooos@shooos.sk). Pošleme Vám inú veľkosť a pri odovzdávaní dáte kuriérovi do rúk pôvodné topánky, ktoré nesedeli. Zadarmo.

Keby ste topánky chceli vrátiť, pošlite ich na našu adresu na Karpatskej. Postup vrátenia sme opísali na tomto linku: http://www.shooos.sk/vratenie

Vianočný darček - Adidas Original

© SHOOOS