0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Ročný test Palladium Boots Nomadpunkermi

Nomadpunkers prešli s topánkami Palladium Boots zo Shooos.sk celú Európu. Tu je niekoľko fotiek z ich ročných dobrodružstiev a postrehy. Viac obuvi Palladium Boots si môžeze objednať zo Shooos.sk.

Palladium Boots, ktoré sme získali zo Shooos po návrate do Európy, boli prekvapením. Účelová stavba a dizajn topánky mojej dobrodružnej povahe imponovali od začiatku. Od prvej chvíle sa super nosili. Vojenská obuv, ktorá dostala pohodlie civilnej. Spracovanie je precízne a povedal by som, že je stále pripravená zaútočiť.

Predsa len, boli to legionárske topánky určené do púšte. Nestratia sa v meste, to ale všetci vieme z marketingu samotnej značky. O to viac ma prekvapili ich skvelé vlastnosti v prírode. Minulú jeseň a zimu sme ich mali vo Švédsku, toto leto s nami kempovali kade tade po Rumunsku. Nosíme ich prakticky do dnešného dňa. Všade.

Začína ale zima a na plátenné, hoci hrubé topánky, budú čoskoro studené aj v hrubej ponožke. Palladium ale nesklamalo a z klasickej topánky, ktorá sa vyrába už od 40. rokov spravili aj zimný zateplený model na ktorý sa tešíš!

My sa tešíme na dalšie dobrodrúžstvá na cestách s naším terénnym busom, kde nás vždy sprevádzajú Havajany a Paladia. Tak nejak pripomínajú atmosféru z obchodu, radosť a úsmev. Samozrejme máme stále tie isté, nič im nieje, sú ako nové.

Shooos.sk, toto nie je iba obchod, je to miesto kde sa cítite fantasticky. Obklopený nádhernými kúskami topánok, skvelým dizajnom a atmosférou ktorú tam chalani vytvorili. Toto všetko predurčuje spokojnosť každého, kto sem zavíta. A práve tej spokojnosti som venoval pár riadkov.

Fotky z dobrodružnej výpravy po Švédsku a severských krajinách:

Palladium Boots Palladium Boots Palladium Boots Palladium Boots Palladium Boots Palladium Boots

Palladium Boots nie sú iba kvalitné a funkčné topánky s prekrásnou a košatou históriou. Palladium Boots je dnes už komunita ľudí naprieč celou Európou i Amerikou, ktorých spája objavovanie nových alebo dávno zabudnutých oblastí, či už v meste alebo v prírode. Objavovať tieto destinácie chodia v obuvi Palladium Boots.

V Shooos nájdte z palladium tieto modely:

Pánske topánky Palladium

Dámske topánky Palladium

Pánske zimné topánky Palladium

Dámske zimné topánky Palladium

Palladium Baggy

Palladium Pampa

© SHOOOS