0

Košík zostal prázdny. Ak by si chcel poradiť napíš, alebo zavolaj na číslo 0911 600 599, shooos@shooos.sk

X

Najkrajšie dámske tenisky adidas - pozrite

29.10.2020 16:43

Vybrali sme päť modelov dámskych tenisiek adidas, ktoré by každá žena mala poznať. adidas - najväčší výrobca lifestyle obuvi a tenisiek v Európe nadizajnoval špeciálne pre dámy toľko obuvi, že sme považovali za potrebné výber Vám uľahčiť našim predvýberom piatich zaujímavých modelov. Ak potrebujete dámske tenisky adidas, skúste sa poohliadnuť po týchto: adidas Falcon, adidas Sambarose, adidas Superstar, adidas Rivalry a adidas Ozweego. 

#1 adidas Falcon - sneakHER

Retro modely sa tešia svojej rastúcej popularite. Úprimne, nie každý je fanúšikom robustných tenisiek 90-tich rokov, ale takmer každý dokáže oceniť niečo, čo mu pripomína éru v ktorej vyrastal. Na prvý pohľad je len ťažké nájsť niečo, čo by vás na tomto retromodele zaujalo, ale táto adidas retro vlna je to vzácne, čo so sebou model adidas Falcon pre ženy prináša.

adidas Falcon je exkluzívny dámsky model, inšpirovaný “old school” siluetou Falcon Dorf. Prepracovaný dizajn ktorý kombinuje retro vibe s modernou estetikou. adidas priniesol tento model v niekoľkých farebných prevedeniach od jednofarebných, cez viacfarebné až po vzorované, vďaka čomu si každý si príde na svoje.

adidas Falcon

#2 adidas Sambarose - klasiky na platforme

Model Samba je adidas klasikou 50-tych rokov. Tenisky pôvodne nosili futbalisti, no neskôr stal obľúbeným modelom práve medzi futbalovými fanúšikmi. Postupne sa stáva ikonou v sortimente adidas Originals a súčasťou štýlu rôznych subkultúr. Po 60 tich rokoch prichádza old school model vo svojej prerobenej verzii “Samba Rose” - teda tenisky Samba našité na platforme.

Mierne upravený tvar Samba Rose určený len pre ženy. Vyznačuje hrubou a prepracovanejšou podrážkou, ktorá v kombinácii s klasickým zvrškom Samba tvorí dokonalý moderný vzhľad ikonickej siluety. 

adidas Sambarose dámske

#3 adidas Superstar - nestarnúca kvalita

adidas Superstar asi poznáte. Celosvetová klasika, súčasť subkultúr niekoľko desaťročí, univerzálny štýl aj takto by sa dali charakterizovat dnes už 50 rokov staré tenisky adidas Superstar. Zažili všetko. Stali sa súčasťou hudobného priemyslu, cez pouličné umenie a tanec až po životný štýl - boli neoddeliteľnou súčasťou celého kultúrneho obdobia. Ich všestrannosť ponuka možnosť vytvorenia si vlastného štýlu ktorý je stále viac cool.

Zaujímavé, že práve toto všetko vzniklo pôvodne z basketbalových tenisiek, v ktorých hrala polovica NBA. Dnes sú Superstary v niektorých dámskych verziách osadené aj na platforme, zopár dámskych modelov má prenikavé a pestré farby, ale stále sú najväčším bestsellerom klasické biele superstary s tromi čiernymi pásmi.

adidas Superstar dámske

#4 adidas Rivarly - retro športový vzhľad

adidas Originals ‘Rivalry, sa stali známymi vdaka hráčovi NBA Patrick Ewing v roku 1986. Pôvodne ich vyrobili vo farbách milovaného Ewingovho New York Knicks. Klasika, ktorá je stále v kurze, sa môže pochváliť zvrškom z kože, podrážku ktorá je mimoriadne ľahká, pružná a absorbuje nárazy. 

V posledných rokoch sa opäť stávajú populárnymi a sú dostupné v širokej farebnej škále. Množstvo modelov sa za posledné roky rozrástlo a z pôvodne menej známej tenisky adidas vyrábajú stále viac a viac čisto dámskych verzii.

adidas Rivalry

#5 adidas Ozweego - v monochrome prevedení sú naj

adidas sa rozhodla snúbiť prvky 90.tych rokov so súčastnosťou a vytvára tenisky OZWEEGO. Ich hlavnou inšpiráciou sú ľahké “trainers” s dotykom súčasnosti. Ak ste v tom čase vyrastali táto silueta vám ľahko prirastie k srdcu. Kedysi modely, ktoré stáli cez 2500 slovenských korún dnes nájdete v inovovaných materiáloch, farbách, s koženým, alebo sieťovaným zvrškom. Každá žena si vyberie!

Model OZWEEGO ukazuje veľa detailov, ktorý ho robia zaujímavo zvláštnym. Futuristický detail v podobe trubice a výrazne tvarovaná podošva ich robia ešte zaujímavejším. OZWEEGO model je vyrobený vo viacerých prevedeniach napríklad zo sieťoviny, TPU a semišových materiálov. Odpruženie Adiprene + na nohách počas chôdze poskytuje maximálnu oporu a odpruženie.

adidas Ozweego

© SHOOOS